banner Kleine Meeple over ons

Het kleine Meeple verhaal

Over Kleine Meeple

Op deze pagina vertellen wij over Kleine Meeple. Kleine Meeple is ontstaan vanuit de behoefte om binnen Meeples een ruimer assortiment te voeren voor de jongere spelers. Daaruit is Kleine Meeples bedacht en is medio 2022 een site ontwikkeld waarop kinderspeelgoed en spellen te koop staan.

Bij Kleine Meeple vind je het assortiment voor de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Daarbij hebben we de selectie aan kinderspellen meegenomen die ook voor ouders leuk en uitdagend zijn om te doen. Hierdoor is het voor iedereen in de familie even leuk en een mooie opstap naar de echte bordspellen bij Meeples Bordspellen

Het team van Kleine Meeple bestaat uit enthousiastelingen van de bordspellen- en speelgoedbranche. Ook voor al je houten speelgoed ben je bij Kleine Meeple aan het juiste adres!

Het team van Kleine Meeple

Kleine Meeples zou niks zijn zonder het team van gepassioneerde medewerkers. Doordat Kleine Meeple is aangesloten bij de Meeples Groep hebben we een divers team kunnen samenstellen van mensen met elke hun eigen vakgebied en favorieten. Hiermee hebben we een mooi assoriment kunnen samenstellen waar elke kind blij mee zou zijn! Check gelijk ook even onze webshop! Bij vragen kan je ook een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen pagina van ons!

Meeples Groep

Kleine Meeple is onderdeel van de Meeples Groep. Binnen de Meeples Groep zitten er meerdere bedrijven die elke verbonden is aan de speelgoed- en spellenbranche. Voor meer informatie over de Meeples Groep verwijzen we door naar Meeples Distributie.

Neem contact met ons op

Adres Waterfront 81, 8251 GC Dronten

Mail info@kleinemeeple.nl

Telefoon +31 (085) 002 3055

KVK 71270590

BTW NL001457039B55

Bank NL38 KNAB 0405 3733 76

Winkelwagen