Lancering www.kleinemeeple.nl

Banner Kleine Meeple

Lancering www.kleinemeeple.nl ​

Voor al jouw kinderspellen en houten speelgoed!

Hoi! Mijn naam is Floris Toorenburg en ik ben de student ondernemer achter Meeples Bordspellen en mijn nieuwste webshop Kleine Meeple. Naast het ondernemen studeer ik Commerciële Economie in Nijmegen en vanuit deze opleiding heb ik ook gekozen voor de minor Detail & Retail management.

De minor sprak mij enorm aan door de creativiteit die je kan gebruiken bij de opdrachten en voor de creatie van je eigen webshop. Daarnaast bood de minor een mooie aansluiting met mijn eigen merk waardoor de minor de perfecte match was! Met trots kan ik dan ook zeggen dat de lancering van www.kleinemeeple.nl een feit is!

Over Kleine Meeple

Bij Kleine Meeple vind je vintage speelgoed van vroeger in een vernieuwde status. Al het houten speelgoed waarmee je vroeger als kind speelde kan je nu ook kopen voor je eigen kinderen, neefjes, nichtjes of natuurlijk gewoon leuk voor jezelf. Grote merken zoals Haba, Ravensburger, Holztiger, Goki en nog veel meer merken hebben wij ons ons assortiment. Naast deze merken bereiden wij ons assortiment elke maand uit met nieuw houten speelgoed zoals houten dieren, houten instrumenten en houten puzzels zodat er voor iedereen iets is wat bij hem of haar past.

Hoe is Kleine Meeple onstaan? ​

Kleine Meeple is ontstaan uit een voorliefde voor speelgoed en de verbintenis met Meeples Bordspellen. De motivatie om een specifieke site op te richten voor kinderen werd steeds groter. We waren van mening dat Meeples bordspellen daar niet perfect bij aansloot en vanuit daaruit ontstond Kleine Meeple. Bij Kleine Meeple willen we jou helpen om het perfecte kinderspeelgoed en spellen te vinden. Dat doen we met de hulp van ons team en door gebruik te maken van technologie.

Waarom stemmen?

Stem op mij als je van mening bent dat Kleine Meeple iets toevoegt aan de markt. Door te stemmen laat je aan ons zien dat je achter ons idee staat en dat je ons support om tot het maximale te gaan om ervoor te zorgen dat Kleine Meeple gaat slagen! Stem dus niet op mij maar stem op onze idee en help mij om onze Meeples dromen waar te maken!  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen