Blog

banner Kleine Meeple over ons

Blog pagina Kleine Meeple

Welkom bij de blog pagina van Kleine Meeple. Op deze pagina delen wij onze mooiste verhalen en onze nieuwste producten. Zo vind je bij ons de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van houten speelgoed, houten puzzels, houten dieren en houten muziekinstrumenten. Het is ons doel om jou te helpen in de zoektocht naar het perfecte kinderspeelgoed. Klik op één van de blogs en lees de verhalen. Vergeet ook vooral om niet even te reageren en ons te helpen met de keuze van ons nieuwe assortiment. 

De populairste trends van houten speelgoed in 2022

Houten speelgoed bestaat al eeuwen maar het is nu hipper dan ooit! Met de constante ontwikkelingen van het speelgoed is het lastig om het allemaal bij te houden. Om een beetje overzicht te creëren voor jou als consument hebben wij de belangrijkste houten speelgoed trends op een rijtje gezet. Lees de blog snel verder en laat je inspireren over de populairste trends van houten speelgoed in 2022!

Verder lezen

Lancering www.kleinemeeple.nl

Hoi! Mijn naam is Floris Toorenburg en ik ben de student ondernemer achter Meeples Bordspellen en mijn nieuwste webshop Kleine Meeple. Naast het ondernemen studeer ik Commerciële Economie in Nijmegen en vanuit deze opleiding heb ik ook gekozen voor de minor Detail & Retail

Verder lezen

Kleine Meeple blogs delen?

Winkelwagen